Hanna-Maija Kause on nimitetty Hyvinvointiala Hali ry:n edunvalvontajohtajaksi 14.10.2024 alkaen. Kause on työskennellyt Halissa terveyspalvelujohtajana vuodesta 2020 asti. Halissa tehtiin lisäksi kaksi sisäistä nimitystä: Laura Lindeberg on nimitetty sosiaalipalvelujohtajaksi ja Jarno Talvitie johtavaksi elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi.

Nimitykset ovat osa Halin syksyllä alkanutta organisaatiouudistusta. Aiemmin Halissa oli kolme elinkeinopoliittista johtajaa, joilla oli omat vastuualueensa, mutta nyt kokonaisuudesta vastaa edunvalvontajohtajaksi nimitetty Hanna-Maija Kause. Hän raportoi toimitusjohtajalle ja on osa johtoryhmää.

Edunvalvontajohtajaa haettiin sekä sisäisellä että ulkoisella rekrytoinnilla.

”Edunvalvontajohtajan paikka herätti paljon kiinnostusta, ja pääsin tapaamaan useita erinomaisia kandidaatteja. Haluan kiittää jokaista rekrytointiprosessissa ollutta mielenkiinnosta Halia kohtaan! Olen luonnollisesti iloinen, että pääsemme Hanna-Maijan kanssa jatkamaan tuloksellista yhteistyötämme ja tiivistämään sitä entisestään. Edunvalvontajohtajan nimitys on osa syksyllä aloittamaamme organisaatiouudistusta, jonka tavoitteena on tuoda aiempaa selkeämmät raamit toiminnallemme”, Halin toimitusjohtaja Sanna Aunesluoma sanoo.

Lokakuun alusta alkaen toimitusjohtajan alaisuudessa on ollut Halissa neljä tiimiä: työmarkkinatiimi ja elinkeinopoliittinen tiimi sekä tiedontuotantotiimi ja viestintätiimi, joista kaksi viimeksi mainittua toimivat poikkiorganisatorisesti. Lisäksi toimitusjohtajan alaisuudessa on talous- ja hallintopäällikkö.

Kause johtaa jatkossa elinkeinopoliittista tiimiä.

”Pidän tärkeänä, että jatkossakin Halin edunvalvonta perustuu vahvaan asiantuntemukseen ja tietoon. Halilla on niin pitkän tähtäimen visio kuin konkreettisia ratkaisuja sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän kehittämiseen. Haluamme olla luomassa hyvinvointia ja luottamusta tulevaan. Sitä tavoitetta kohti on hienoa päästä tekemään töitä yhdessä tiimin kanssa”, Kause sanoo.

Kause on Halin jäsenille tuttu terveyspalvelujohtajan roolistaan Halissa, jossa hän on toiminut vuodesta 2020 alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa ministereiden, kansanedustajien ja varapuhemiehen erityisavustajana, viestintäkonsulttina sekä johtavana asiantuntijana Akavassa.

Kausen lisäksi Halissa tehtiin kaksi sisäistä nimitystä: aiemmin johtavana asiantuntijana toiminut Laura Lindeberg on nimitetty sosiaalipalvelujohtajaksi ja aiemmin asiantuntijana toiminut Jarno Talvitie on nimitetty johtavaksi elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi. Molempien nimitykset astuivat voimaan 14.10.

”Haluan sekä onnitella että kiittää Lauraa ja Jarnoa. He ovat molemmat tehneet loistavaa, pitkäjänteistä työtä Halissa. Tuntuu luonnolliselta, että heidän urapolkunsa talossa jatkuvat haastavammilla tehtävillä”, Aunesluoma toteaa.

Halissa avataan lähipäivinä useita rekrytointeja.

”Näiden jo tehtyjen nimitysten lisäksi etsimme lisää osaajia Haliin. Tulemme ilmoittamaan lähipäivinä niin elinkeinopoliittisen kuin työmarkkinatiimin avoimista työpaikoista. Kannustan lämpimästi osaajia erilaisilla taustoilla hakemaan meille, jos merkityksellinen työ hienossa joukkueessa kiinnostaa”, Aunesluoma päättää.

Avoimet työpaikkamme löydät verkkosivuiltamme. Kerromme niistä lisäksi muun muassa jäsenuutiskirjeessämme, jonka voit tilata myös verkkosivuiltamme.

Lisätiedot

Aunesluoma Sanna

Sanna Aunesluoma

Toimitusjohtaja

050 512 2380

Lisätiedot

Kause Hanna-Maija

Hanna-Maija Kause

Edunvalvontajohtaja

050 566 7949

Lisätiedot

Koitko sisällön hyödylliseksi?

Keskiarvo 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei vielä arviointeja. Anna arviosi ensimmäisenä.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?